Tule toimitsijaksi ja koulutukseen!
SeuraJulkaistu: 02.04.2022 12.07

Tule toimitsijaksi ja koulutukseen!

Uusille toimitsijoille järjestämme 2 lk. tuomarikoulutuksen la 7.5. kello 10-15. Koulutus järjestetään etänä. Kaikki ilmoittautumiset koulutukseen Suomisport-linkin kautta! Kokoushuone on varattuna, jos haluat tulla oppimaan porukassa!

Kansalliset Kevätuinnit la 14.5. kello 14. Tapahtumaan tarvitaan kaikenlaisia toimitsijoita. Ilmoittaudu toimitsijaksi tästä!

HYVÄT UIMASEURALAISET JA UIMARIEN VANHEMMAT

Tulkaa mukaan reippaaseen toimintaan!

Uimarit tarvitsevat kilpailuja ja monet seurat ovat peruuttaneet/peruttavat kilpailujaan. On siis erittäin tärkeää järjestää kilpailuja omassa kotialtaassa. Kilpailujen järjestämiseen tarvitsemme uimariperheiden apua. Toivomme siis, että kun uimari tulee kilpailemaan, perheestä saadaan myös toimitsija altaalle.

Kustannamme 2 lk. tuomarikoulutuksen kaikille halukkaille la 7.5. kello 10-15. Koulutus järjestetään etänä. Koulutuksen jälkeen voit toimia käännösvalvojana. Kaikki ilmoittautumiset koulutukseen Suomisport-linkin kautta!

Uintikilpailuihin tarvitaan tuomarikortillisia toimitsijoita ja muita toimitsijoita. Voit tulla toimitsijaksi, vaikka et olisi ennen ollut, kaikkiin toimitsijatehtäviin annetaan paikan päällä tai etukäteen opastus. Kilpailutoimitsijoiden lisäksi tarvitaan apuvoimia ennen ja jälkeen kilpailuja allasalueen valmistelemiseen ja purkamiseen sekä kilpailukansliaan. Myös tulospalveluun etsitään halukkaita tietokoneohjelmien käyttäjiä. Tulospalvelu toimii katsomon tasolla altaan yläpuolella. Sinne kaivataan pc-ohjelmistoja pelkäämättömiä tekijöitä. Käytössä on useita ohjelmia, joiden käyttäjiä haetaan.

Kansallisten uintikilpailujen järjestämiseen tarvitaan:

Ennen kilpailua ja kilpailun jälkeen

• Altaan valmisteluun/purkamiseen useita henkilöitä

Ennen kilpailua ja kilpailun aikana

• Järjestyksenpitoon 2-3 henkilöä
  • Kilpailukansliaan 1-2 henkilöä