Kesätoiminta!
SeuraJulkaistu: 24.05.2022 12.05

Kesätoiminta!


Järjestämme kesäkuussa uimakouluja, vesistä sekä leiritoimintaa! Kaikki kurssit järjestetään Kuntolaakson uimahallilla. Katso tarjonta ja ilmoittautumisen ehdot alta. Lisätiedot info(at)kuuskuopio.fiIlmoittaudu kesätoimintaan tästäUimakoulut & Vesis

Kaikkien kesäuimakoulujen alaikäraja on 5 vuotta. Lue alta viikkokohtainen kurssitarjonta sekä tarvittava lähtötaso.

Järjestämme toimintaa vain jäsenillemme. Jos kurssilainen ei ole vielä seuran jäsen, valitse maksun yhteydessä kurssimaksun lisäksi myös jäsenmaksu (35€).

VKO 22 / 30.5.-3.6.
(viikon 22 ilmoittautuminen sulkeutunut, kysy vapaita paikkoja info(at)kuuskuopio.fi)

5 kertaa, 80€

 • ALKEISUIMAKOULU I - klo 16.30-17.30
 • ALKEISUIMAKOULU II - klo 17.30-18.30
 • JATKOUIMAKOULU I - klo 18.30-19.30

VKO 23 / 6.-10.6.

5 kertaa, 80€

 • VESIESIKOULU - klo 12-13
 • ALKEISUIMAKOULU I - klo 13-14
 • ALKEISUIMAKOULU II - klo 15-16
 • JATKOUIMAKOULU I - klo 16-17
 • JATKOUIMAKOULU II - klo 17-18
 • VESIS - klo 18-19

VKO 24 / 13.-17.6.

5 kertaa, 80€

 • VESIESIKOULU - klo 12-13
 • ALKEISUIMAKOULU I - klo 13-14
 • ALKEISUIMAKOULU II - klo 15-16
 • JATKOUIMAKOULU I - klo 16-17
 • JATKOUIMAKOULU II - klo 17-18


VKO 25 / 20.-23.6.

4 kertaa, 65€

 • VESIESIKOULU - klo 12-13
 • ALKEISUIMAKOULU I - klo 13-14
 • ALKEISUIMAKOULU II - klo 15-16
 • JATKOUIMAKOULU I - klo 16-17
 • JATKOUIMAKOULU II - klo 17-18


Oikean uimakoulu valinta

Kysy tarvittaessa mikko.lonka(at)kuuskuopio.fi

VESIESIKOULU
Lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista.Tavoitteena on rohkaista lasta itsenäiseen toimintaan vedessä sekä vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja. Uimakoulussa harjoitellaan leikinomaisesti vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita.

ALKEISUIMAKOULU I
Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi ei pelkää vettä. Tavoitteena on vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja sekä saavuttaa noin 3-5 metrin uimataito vatsallaan. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien.

ALKEISUIMAKOULU II
Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi osaa kellunnat, liu'ut ja sukeltamisen (ilman, että pitää nenästä kiinni) sekä uida jo hieman vatsallaan. Tavoitteena on saavuttaa 5-10 metrin uimataito vatsallaan ja 3-5 metrin uimataito selällään. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien.

JATKOUIMAKOULU I
Lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä, kellunnat, liu'ut, sukeltaminen (ilman, että pitää nenästä kiinni) ja 5-10 metrin uimataito vatsallaan sekä 3-5 metrin uimataito selällään. Tavoitteena on saavuttaa 12-15 metrin uimataito vatsallaan sekä 8-12 metrin uimataito selällään. Uimakoulussa harjoitellaan hyvää uintiasentoa, uinnin hengitystekniikkaa, vesiketteryyttä sekä myyräuintia, alkeisselkäuintia ja alkeisrintauintia.

JATKOUIMAKOULU II
Lähtötasovaatimuksena on 12-15 metrin uimataito vatsallaan sekä 8-12 metrin uimataito selällään. Tavoitteena on alkeisuintitekniikoiden vahvistaminen ja uintimatkan pidentäminen sekä isolle altaalle siirtymiseen valmistautuminen. Uimakoulussa harjoitellaan hyvää uintiasentoa, uinnin hengitystekniikkaa, vesiketteryyttä sekä myyräuintia, alkeisselkäuintia ja alkeisrintauintia. Kurssilla harjoitellaan lasten altaalla sekä nuorisoaltaalla (syvyys 1,3 m).

VESIS eli Vesipallon Starttikurssi
Vesis on vesipallon esimuoto, jota pelataan jalat pohjassa ja helpotetuilla säännöillä. Lähtövaatimuksena on 5-10 metrin uimataito. Kurssilla harjoitellaan uintia sekä vesipallon perustaitoja, kuten pallonkäsittelyä, ja ennen kaikkea pelataan! Vesis-kerho vaatii toteutuakseen vähintään 8 osallistujaa, että pelit saadaan käyntiin.


Uimakoulujen ja Vesiksen ilmoittautumisen ehdot

Kaikki ilmoittautumiseen ja maksuihin liittyvät kysymykset: info(at)kuuskuopio.fi

Järjestämme toimintaa vain jäsenillemme. Maksathan siis kurssimaksun yhteydessä myös jäsenmaksun, jos et ole vielä seuran jäsen.

Jos et löydä haluamaasi ryhmää, se on jo täynnä. Voit ilmoittautua varapaikalle. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, jos paikkoja vapautuu. Paikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumislomakkeen tallentamisen jälkeen sivusto ohjaa sinut suoraan verkkomaksuun. Ilmoittautuminen vahvistuu, kun maksu on suoritettu. Kurssin tulee olla maksettuna viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Muussa tapauksessa avaamme paikan seuraavalle. Maksuongelmissa ota yhteyttä sähköpostitse. Jos kurssimaksun maksaa jokin toinen taho, voimme tulostaa teille PDF-laskun.

Mahdolliset maksupalautukset teemme kootusti viimeistään viikolla 25. Kurssipaikan peruuntumisesta johtuvasta maksupalautuksesta veloitamme 30 euron toimistomaksun.

Uimakouluryhmät täyttyvät nopeasti. Jos ilmoittaudut väärään ryhmään, emme voi taata sinulle paikkaa toiseen ryhmään. Katso etukäteen ryhmien päivät ja kellonajat. Ryhmät ovat ilmoittautumissivulla viikkojärjestyksessä. Ilmoittautumislomakkeet on nimetty mallilla: ”VKO 23 - ALKEISUIMAKOULU II”.

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on:

 • Vesiesikoulu 7-12hlö
 • Uimakoulut 7-15hlö
 • Vesis 8-15hlöVesipetoleiri

Kesän hauskimmalla leirillä ohjelmassa mm. monipuolista toimintaa altaassa, sisä- ja ulkoliikuntaa sekä ennen kaikkea hauskanpitoa! Vesipetoleiri on suunnattu noin 7-12 -vuotiaille. Ikää merkittävämpää on vähintään 5 metrin uimataito sekä itsenäinen toiminta puku- ja pesutiloissa.

Leirin hinta 195€. Hinta sisältää lounaan Pelimiehessä, sisäänpääsyt sekä ohjauksen. Järjestämme kesäkuussa kaksi leiriä. Leirin tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

VESIPETOLEIRI 1 - vko 23 - 6.-10.6.
VESIPETOLEIRI 2 - vko 24 - 13.-17.6.

Esimerkki leirin päiväohjelmasta:

klo 9.00 Kokoontuminen Kuntolaakson uimahallilla
klo 9.15-10.15 Sisäliikuntaa
klo 10.30-11.30 Vesipalloa
klo 11.30-12.30 Lounas
klo 12.30-13.30 Ulkoliikuntaa
klo 13.45-14.45 Uimahyppyjä


Vesipetoleirin ilmoittautumisen ehdot

Kaikki ilmoittautumiseen ja maksuihin liittyvät kysymykset: info(at)kuuskuopio.fi

Jos et mahdu haluamallesi leirille, voit ilmoittautua varapaikalle. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, jos paikkoja vapautuu. Paikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumislomakkeen tallentamisen jälkeen sivusto ohjaa sinut suoraan verkkomaksuun. Ilmoittautuminen vahvistuu, kun maksu on suoritettu. Leirin tulee olla maksettuna viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Muussa tapauksessa avaamme paikan seuraavalle. Maksuongelmissa ota yhteyttä sähköpostitse.

Mahdolliset maksupalautukset teemme kootusti viimeistään viikolla 25. Leiripaikan peruuntumisesta johtuvasta maksupalautuksesta veloitamme 30 euron toimistomaksun.

Leiri järjestetään, jos osallistujia on 10-30hlö /leiri