Yksityisopetus ja tilauskurssit
SeuraJulkaistu: 27.03.2021 09.41

Yksityisopetus ja tilauskurssit

Yksityisopetus järjestetään ilman erillistä ratavarausta uimahallin aukioloaikojen puitteissa. Yksityisopetusta on mahdollista järjestää niin lapsille kuin aikuisillekin, aina ihan vasta-alkajista jo edistyneempiin uimareihin. Yksärillä voidaan harjoitella juuri sinun toivomiasi asioita. Huom! Yksäreitä on mahdollista ostaa myös lahjaksi!

Tilauskurssit järjestetään kurssia varten varatulla allas-/ratavuorolla. Myös tilauskursseja on mahdollista järjestää niin lapsille kuin aikuisillekin lähtötasosta riippumatta. Kurssikertojen määrä ja kurssin sisältö räätälöidään teidän toiveidenne ja tavoitteidenne mukaisesti.

Huom! Aikuisten yksityisopetuksen tai oman tilauskurssimaksun osuuden voi maksaa myös Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä.

Lisätietoja ja varaukset: ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com / puh. 044 982 8157

Seuran uusimmat