Järjestämme Kuntolaakson uimahallissa uimakouluja 5-10 -vuotiaille vesipedon aluille. Uimakoulut järjestetään uimahallin lasten ja nuorten altailla. Pääset tutustumaan uimakouluvalikoimaamme sekä aikatauluihin valikon kautta.

Jos olet epävarma sopivasta ryhmästä/lapsen lähtötasosta, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä meihin joko puhelimitse, tekstarilla tai WhatsAppilla numeroon 044 982 8157 tai sähköpostitse uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com.

Jos lapsella on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus tmv. seikka, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Muuta huomioitavaa"-kohdassa.

Uimakoululaisen tulee ymmärtää suomen kieltä. Jos epäilette, että lapsi ei ymmärrä vielä suomenkielistä ohjeistusta tarpeeksi hyvin, ottakaa yhteyttä ennen ilmottautumista.

Lähtökohtaisesti uimakouluryhmät vaativat toteutuakseen vähintään 8 osallistujaa. Mikäli ilmoittautuneita on ryhmissä vähemmän, pyrimme siirtämään osallistujat toisiin vastaavantasoisiin ryhmiin. Olemme näissä tapauksissa aina erikseen yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Järjestämme myös yksityisopetusta ja tilauskursseja.

Lisätietoja uimakouluista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen