Erityisuinnin kurssi Kuntolaakson uimahallin lasten ja nuorten altaissa on suunnattu kehitysvammaisille tai muuten erityistä avustusta tai tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Kurssilla totutellaan veteen ja harjoitellaan uinnin alkeita, kelluntoja ja liukuja sekä alkeisuintitekniikoita jokaisen lapsen kehitys huomioiden.

Uimakoululaisilla tulee olla oma henkilökohtainen avustajansa mukana altaassa kurssilla. Erityisuinnin kursseilla käytetään uimahallin normaaleja pukuhuonetiloja, joihin mennään avustajan sukupuolen mukaan.

Ohjaajina kurssilla toimivat erityisuinnin ohjaajiksi kouluttautuneet fysioterapeutit.

Syksy 2021:

• Torstaisin 19.8.-9.12.2021 klo 18.00-18.45. Syyslomalla 21.10. ei uimakoulua.

Kokoontuminen uusille ryhmäläisille ensimmäisellä kerralla klo 17.45 uimahallin aulassa.

Erityisuinnin jäsenhinta on 205 euroa. Hintaan kuuluu uinti kurssin aikana sekä uimarille että avustajalle sekä tilavaraukset ja ohjaus. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 30 euroa/henkilö, ja se maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.

Lisätietoja uimakouluista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com