Erityisuinti

Erityisuinnin kurssi Kuntolaakson uimahallin lasten ja nuorten altaissa on suunnattu kehitysvammaisille tai muuten erityistä avustusta tai tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Kurssilla totutellaan veteen ja harjoitellaan uinnin alkeita, kelluntoja ja liukuja sekä alkeisuintitekniikoita jokaisen lapsen kehitys huomioiden.

Uimakoululaisilla tulee olla oma henkilökohtainen avustajansa mukana altaassa kurssilla. Erityisuinnin kursseilla käytetään uimahallin normaaleja pukuhuonetiloja, joihin mennään avustajan sukupuolen mukaan.

Ohjaajina kurssilla toimivat erityisuinnin ohjaajiksi kouluttautuneet fysioterapeutit.

Seuraava kurssi alkaa syksyllä 2022

Erityisuinnin hinta on 210 euroa. Hintaan kuuluu uinti kurssin aikana sekä uimarille että avustajalle sekä tilavaraukset ja ohjaus. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö, ja se maksetaan kurssimaksun yhteydessä.