Jatkouimakoulu on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille. Lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä, kellunnat, liu'ut, sukeltaminen (ilman, että pitää nenästä kiinni) ja 5-10 metrin uimataito vatsallaan sekä 3-5 metrin uimataito selällään. Uimakoulussa harjoitellaan hyvää uintiasentoa, uinnin hengitystekniikkaa, vesiketteryyttä sekä myyräuintia, alkeisselkäuintia ja alkeisrintauintia.

Kesä 2021:

• ma 31.5. - pe 4.6. klo 18.45-19.45
  • ma 7.6. - pe 11.6. klo 13.15-14.15

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Kesän Jatkouimakoulujen kesto on 5 uimakoulukertaa, allasaika on noin 30 minuuttia / kerta. Ryhmän enimmäiskoko on 15 osallistujaa, ohjaajia on kaksi.

Kaikissa jatkouimakouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan uimakoulun alkamisaikana. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan uimakoulun loppuessa.

Kesän Jatkouimakoulun hinta on 70 euroa, uimaseuran jäsenille 65 euroa. Ennakkovaraajan etu 10.5. mennessä tehdyistä varauksista -5 e.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Uimakoulu maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja uimakouluista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

(ei tavoitettavissa maanantaisin ja sunnuntaisin)