Alkeisuimakoulu II on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille. Lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä ja että lapsi osaa kellunnat, liu'ut ja sukeltamisen (ilman, että pitää nenästä kiinni) sekä uida jo hieman vatsallaan. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien.

Kesä 2021:

• ma 31.5. - pe 4.6. klo 17.45-18.45
  • ma 7.6. - pe 11.6. klo 12.15-13.15
  • ma 7.6. - pe 11.6. 17.15-18.15

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Kesän Alkeisuimakoulu II:n kesto on 5 uimakoulukertaa, allasaika on noin 30 minuuttia / kerta. Ryhmän enimmäiskoko on 15 osallistujaa, ohjaajia on kaksi.

Kaikissa alkeisuimakouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan uimakoulun alkamisaikana. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan uimakoulun loppuessa.

Kesän Alkeisuimakoulu II:n hinta on 70 euroa, uimaseuran jäsenille 65 euroa. Ennakkovaraajan etu 10.5. mennessä tehdyistä varauksista -5 e.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Uimakoulu maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja uimakouluista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

(ei tavoitettavissa maanantaisin ja sunnuntaisin)