Vesiesikoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista. Uimakoulu on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille. Vesiesikoulun lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä (lapsen tulee täyttää 5 vuotta viimeistään uimakoulun aikana).

Uimakoulun tavoitteena on rohkaista lasta itsenäiseen toimintaan vedessä sekä vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja. Uimakoulussa harjoitellaan leikinomaisesti vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita.
Huomioithan, että vanhemmat eivät ole näköyhteydessä lapseen uimakoulun aikana.


Aikataulut ja kokoontuminen

Kevät 2021:

  • Torstain ryhmä 4.3.-27.5.2021 klo 16.45-17.45. Talvilomalla 11.3., kiirastorstaina 1.4. ja helatorstaina 13.5. ei uimakoulua.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Vesiesikoulun kesto on 10 uimakoulukertaa, allasaika on noin 30 minuuttia / kerta. Ryhmän enimmäiskoko on 12 osallistujaa, ohjaajia on kaksi.

Kaikissa vesiesikouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan uimakoulun alkamisaikana. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan uimakoulun loppuessa.


Hinnat ja ilmoittautuminen

Vesiesikoulun jäsenhinta on 130 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Uimakoulu maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.


Lisätietoja uimakouluista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

(lomalla 24.4.-9.5.)