Ilmoittautuminen aukeaa ti 8.2. klo 19

Ehdot

Järjestämme toimintaa vain jäsenillemme. Maksathan siis kurssimaksun yhteydessä myös jäsenmaksun, jos et ole vielä seuran jäsen.

Jos et löydä haluamaasi ryhmää, se on jo täynnä. Voit ilmoittautua varapaikalle. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, jos paikkoja vapautuu. Paikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumislomakkeen tallentamisen jälkeen sivusto ohjaa sinut suoraan verkkomaksuun. Ilmoittautuminen vahvistuu, kun maksu on suoritettu. Kurssin tulee olla maksettuna viimeistään 14.2.2022. Muussa tapauksessa avaamme paikan seuraavalle.

Mahdolliset maksupalautukset teemme koottuna viimeistään 14 päivän kuluttua kurssin alkamisesta. Kurssipaikan peruuntumisesta johtuvasta maksupalautuksesta veloitamme 30 euron toimistomaksun.

Uimakouluryhmät täyttyvät nopeasti. Jos ilmoittaudut väärään ryhmään, emme voi taata sinulle paikkaa toiseen ryhmään. Katso etukäteen ryhmien päivät ja kellonajat. Ilmoittautumislomakkeet on nimetty mallilla: ”Alkeisuimakoulu 2, torstai”. Jos samana päivänä on monta ryhmää, lomake on nimetty mallilla: ”Alkeisuimakoulu 2, torstai klo 16.15”.

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on:

• lasten uimakoulut 7-15hlö
  • erityisuinti 5-10hlö