Tilaa kuminauhat, maksa, saat tuotteet harjoituksiin.
 Lomake sulkeutuu 30.10.2021 12.00
Tervetuloa toimitsijaksi Ikäkausimestaruusuintien aluekilpailuihin.

Kysymykset toimitsija-asioissa osoitteeseen kilpailut@kuuskuopio.fi.

Kiitos panoksestasi!

Kuopion Uimaseuran jäsenmaksu kaudelle elokuu 2020-heinäkuu 2021 on 35 euroa.

Täyttämällä tämän lomakkeen avautuu verkkomaksusivu jäsenmaksusta ja sinut lisätään jäsenrekisteriin maksun kirjauduttua tilille.

Mikäli ilmottaudut myös johonkin ryhmään / kurssille, voit maksaa jäsenmaksun ilmottautumisen yhteydessä, jolloin tämä erillinen maksu ei ole tarpeen.
Aloittelija 39,90 e
Lähtötaso: Uit 1-2 km viikossa + yleinen uimataito 200 m
Tavoite: Uintimatkan pidentäminen ja uintivauhdin kehittäminen
Treenitahti: 1-2 kertaa viikossa
Sisältö: 15 harjoitusohjelmaa. Harjoitukset voi uida mitä tahansa uintilajia käyttäen.

Verkkovalmennus on mahdollista maksaa myös Smartumilla, Edenredillä tai ePassilla. Jos haluat suorittaa maksun jollain edellämainituista, sulje selain lomakkeen tallentamisen jälkeen ja ota yhteyttä sähköpostitse ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com
Harrastaja 49,90 e
Lähtötaso: Uit 3-5 km viikossa + vaparin perusteiden hallinta
Tavoite: Uintimatkan pidentäminen ja uintivauhdin kehittäminen
Treenitahti: 2-3 kertaa viikossa
Sisältö: 25 harjoitusohjelmaa. Valtaosa harjoituksista on suunniteltu uitavaksi vaparilla (kroolaamalla).

Aktiivi 59,90 e
Lähtötaso: Uit yli 5 km viikossa + vaparin tekniikan hallinta
Tavoite: Uintivauhdin kehittäminen ja treenitehon kasvattaminen
Treenitahti: 2-5 kertaa viikossa
Sisältö: 32 harjoitusohjelmaa. Valtaosa harjoituksista on suunniteltu uitavaksi vaparilla (kroolaamalla).

Lahjakorttien tilausohjeet:

1. Täytä alla oleva lomake. Kerro lomakkeella, millaisen lahjakortin haluat tilata (esim. 5 x yksityisopetus, uimahyppyjen alkeiskurssi, avoin summa 100 e).
2. Käsiteltyämme tilauksesi saat laskun sähköpostitse.
3. Maksun kirjauduttua järjestelmäämme voit valintasi mukaan joko noutaa lahjakortin toimistoltamme, tai postitamme sen ilmoittamaasi osoitteeseen.

Lahjakorttien käyttöehdot:
Lahjakortti on voimassa 6 kk alkaen ostopäivästä.
Lahjakortti on käytettävissä siihen merkittyyn palveluun, avoin lahjakortti kaikkeen seuran toimintaan.
Ilmoita palvelua varatessasi, että käytät maksuun lahjakorttia. Lahjakortti tulee toimittaa seuran toimistolle/ohjaajalle maksun kuittausta varten.
Avoimen lahjakortin voi käyttää osissa 6 kk voimassaoloajan puitteissa.