Vesipallon peruskurssi (9-12 v.)

Vesipallon peruskurssi on tarkoitettu noin 9-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtötasovaatimuksena on 50 metrin uimataito. Kurssilla harjoitellaan vesipallon perustaitoja: pallon käsittelyä, veden polkemista sekä pelikuvioita ja tietysti pelataan. Kurssilla vahvistetaan myös uintitaitoja. Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa vesipallon pelaamista joko vesipallojunioreissa.

KEVÄT 2021

13.1.-12.5.

Keskiviikkoisin Kello: 18:30-19:30

Ei harjoituksia:

Viikolla 10

Muista poikkeusajoista ilmoitamme erikseen.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 15 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Vesipallon peruskurssin hinta on 100 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä. Huom! Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.

Kursseista ja lähtötasovaatimuksista lisätietoa:
Kirsi Salmela
Lasten kurssien vastaava
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
044 241 4590 (myös WhatsApp)
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.