Vesis-kerho (6-9 v.)Vesis on vesipallon esimuoto, jota pelataan jalat pohjassa ja helpotetuilla säännöillä. Vesis-kerho on tarkoitettu noin 6-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtövaatimuksena on 5-10 metrin uimataito. Kurssilla harjoitellaan uintia sekä vesipallon perustaitoja, kuten pallonkäsittelyä, ja ennen kaikkea pelataan! Kurssille voi osallistua myös muilla kursseilla harjoittelevat uimarit.

Vesis-kerho vaatii toteutuakseen vähintään 8 osallistujaa, että pelit saadaan käyntiin. Uimataidon kartuttua harrastusta on mahdollista jatkaa vesipallon peruskurssilla.

Seuraava Vesis-kerho järjestetään syksyllä 2021.

Muista poikkeusajoista ilmoitamme erikseen.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan klo 11.15. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan uimakoulun loppuessa.


Hinnat ja ilmoittautuminen

Vesis-kerhon hinta on 100 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä. Huom! Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.


Lisätietoja Vesis-kerhosta:

Ida Antikainen

Uimakouluvastaava

ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com

044 982 8157 (myös WhatsApp)

(ei tavoitettavissa su ja ma)