Jatkokurssi (10-14 v.)

Lähtötasovaatimus
  • Alkeiskurssin suoritus tai aijempi lajin harrastaminen

Uimahyppyjen jatkokurssilla syvennetään uimahyppyjen perustaitoja. Kurssilla aloitetaan harjoittelemaan erilaisia kerä- ja taittohyppyjä pääedellä veteen tulolla, sekä volttien alkeita. Kurssilla pääpainona on pääedellä veteen tulon harjoittelu erilaisten kaatojen ja harjoitteiden avulla. Kurssilla syvennetään myös taaksepäin lähteviä taitoja, sekä kierrehyppy taitoja. Kurssilla hypitään 1 m ja 3 m ponnahduslaudoilta ja kerroksista.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 60 minuutin uintiosuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet.

KEVÄT 2021

Ryhmä 1

14.1.-6.5.

Torstaisin kello 17:45-19:15