MINIjatkokurssi (6-9 v.)

Lähtötasovaatimus
  • MINIalkeiskurssin suoritus tai aijempi lajin harrastaminen
Uimahyppyjen jatkokurssilla syvennetään uimahyppyjen perustaitoja. Kurssilla aloitetaan harjoittelemaan erilaisia kerä- ja taittohyppyjä pääedellä veteen tulolla, sekä volttien alkeita. Kurssilla pääpainona on pääedellä veteen tulon harjoittelu erilaisten kaatojen ja harjoitteiden avulla. Kurssilla syvennetään myös taaksepäin lähteviä taittoja, sekä kierrehyppy taitoja. Kurssilla hypitään 1 m ja 3 m ponnahduslaudoilta ja kerroksista.

Kurssi koostuu 15 minuutin kuivaharjoittelusta ja 45 minuutin uintiosuudesta.

KEVÄT 2021

11.1.-10.5.

Maanantaisin kello 18:15-19:15

Ei harjoituksia:
  • Hiihtolomalla 8.3.
  • Pääsiäisenä 5.4.

Muista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssin hinta on 185 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. KuUS:n jäsenmaksu on 30 € (elokuu 2020-heinäkuu 2021). Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisivun kautta. Huom! Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
Kirsi Salmela
Lasten kurssien vastaava
044 241 4590 (myös WhatsApp)
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.