Alkeiskurssi (10-14 v.)

Lähtötasovaatimus
  • 25 metriä yhtäjaksoista uintia syvässä altaassa
  • 2-5 metrin sukellus, niin ettei mikään osa kehosta ole pinnassa
  • Uskallus hypätä altaaseen niin, että pää menee pinnan alle

Kurssilla opetellaan uimahyppyjen alkeita. Kurssilla pääsääntöisesti hypitään altaan reunalta, 1 metrin korkeudesta ja ponnahduslaudalta. Silloin tällöin hypitään 3 metrin kerroksesta ja ponnahduslaudalta.

Tavoitteena on, että kurssin lopuksi osataan taittokaato ja keräkaato. Ryhmissä edetään taitotason mukaisesti.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 60 minuutin uintiosuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet.

Kevät 2021

11.1.-10.5.

Maanantaisin kello 16:45-18:15

Ei harjoituksia:

• Hiihtolomalla 8.10.
  • Pääsiäisenä 5.4.

Muista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssin hinta on 200 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. KuUS:n jäsenmaksu on 30 € (elokuu 2020-heinäkuu 2021). Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisivun kautta. Huom! Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
Kirsi Salmela
Lasten kurssien vastaava
044 241 4590 (myös WhatsApp)
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.