Päiväkerho (6x)

Päiväkerho on suunnattu 7-12 -vuotiaille, joilla on vähintään 25-50 metrin uimataito, uskallus olla isolla altaalla itsenäisesti ja sukellustaito ilman nenäklipsiä tai nenästä pitoa. Päiväkerhossa pelailaan eri pelejä, opetellaan vapaauinnin perusteita, pää edellä hyppyä, sekä pidetään hauskaa. Kerho on varsinkin heille, jotka rakastavat temmeltää vedessä, ja on halu oppia uutta. Kurssilaisen tulee osata toimia pukeutumis- ja suihkutiloissa itsenäisesti.

Vko 27-29 6.7.-22.7. Tiistaisin ja torstaisin kello 12-12.45
Nimenhuuto pidetään jokaisella kerralla kello 11.50 Lippumäen uimahallin aulassa.

Kerho järjestetään Lippumäen uimahallissa. Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Osallistujia kurssille otetaan vähintään 5 ja enintään 10.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 75 euroa, jäsenille 70 euroa. Ennakkovaraajan etuna 10.5. paikan varanneet saavat 5 euron alennuksen kurssin hinnasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssi maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoa:
Kirsi Salmela
Lasten kurssien vastaava
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
044 241 4590 (myös WhatsApp)
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.