Sekarikurssi (6x)

Suunnattu 8-12 -vuotiaille, joilla on yli 75 metrin uimataito, osaavat uida jo jotain lajia (perhonen, selkä, rinta, vapari), uskallus olla isolla altaalla itsenäisesti ja sukellustaito ilman nenäklipsiä tai nenästä pitoa. Kurssilla harjoitellaan kaikkia kilpauintilajeja; perhosuintia, selkäuintia, rintauintia ja vapaauintia. Tekniikkaopetuksen lisäksi teemme kurssilla paljon pelien ja leikkien kautta opettelua. Kurssi on täydellinen lapsille, jotka rakastavat temmeltää vedessä, ja on halu oppia uutta. Kurssilaisen tulee osata toimia pukeutumis- ja suihkutiloissa itsenäisesti.

Vko 27-29 5.7.-21.7. Maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 11-11.45
Nimenhuuto pidetään jokaisella kerralla kello 10.50 Lippumäen uimahallin aulassa.

Kurssi järjestetään Lippumäen uimahallissa. Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Osallistujia kursseille otetaan vähintään 5 ja enintään 9.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 75 euroa, jäsenille 70 euroa. Ennakkovaraajan etuna 10.5. paikan varanneet saavat 5 euron alennuksen kurssin hinnasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssi maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoa:
Kirsi Salmela
Lasten kurssien vastaava
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
044 241 4590 (myös WhatsApp)
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.