Vapari ja selärikurssi 2 (5x)

Kurssilla harjoitellaan vapaa- ja selkäuinnin tekniikkaa. Kurssin pääpainona on keskittyä lajien potkuun, hengitykseen, sekä uintiasentoon. Unohtamatta kuitenkaan vedessä pelailua. Kurssi on suunnattu 7-12 vuotiaille nuorille, jotka osaavat uida 75-100 metriä yhtäjaksoisesti syvässä altaassa ja sukeltaa ilman nenäklipsiä, tai ilman, että ottaa nenästä kiinni. Kurssilaisen tulee osata toimia suihku- ja pukutiloissa itsenäisesti.

• Vko 28 Ma 12.7. - Pe 16.7. kello 10-10.45
    Kokoontuminen jokaisella kerralla kello 9.50 Lippumäen uimahallin aulassa.

Kurssi järjestetään Lippumäen uimahallissa. Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Osallistujia kurssille otetaan vähintään 5 ja enintään 9.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 70 euroa, jäsenille 65 euroa. Ennakkovaraajan etuna 10.5. paikan varanneet saavat 5 euron alennuksen kurssin hinnasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssi maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoa:
Kirsi Salmela
Lasten kurssien vastaava
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
044 241 4590 (myös WhatsApp)
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.