VASTUUVALMENTAJA

Nina Riosa
nina.riosa(a)kuuskuopio.fi


Ryhmän esittely

Uimahyppyjen kilpa- ja harrasteryhmässä pääset kehittämään hyppytaitojasi ja opettelemaan sääntöjen mukaisia kilpatekniikoita. Kukin hyppääjä opettelee oman taito- ja uskallustasonsa mukaisia hyppyjä.

Vaikka kilpaileminen tai kilpailuissa käyminen ei ole pakollista niin kaikkia ryhmän hyppääjiä kannustetaan kokeilemaan kilpailemista ja käymään yhdessä kilpailussa kauden aikana.

Harjoituksissa hypitään enimmäkseen 1m ja 3m ponnahduslaudoilta ja kerroksista sekä tiettyjä hyppyjä 5m kerroksesta. Valmentajat/ohjaajat antavat aina erikseen luvan kullekkin hyppääjälle mistä korkeudesta hypyn saa suorittaa hyppääjän taitotasoa silmällä pitäen.

Harjoitukset ovat 2x viikossa. Ennen allasharjoituksia on 30min kuiva treeni jossa alku lämmitellään ja tehdään liikkuvuus ja lihaskunto harjoitteita. Allas osuus on 90min. Näiden lisäksi pyrimme varaamaan harjoitusvuoroja kuopiohallin telinevoimistelualueelle kuivaharjoituksiin mahdollisuuksien mukaan.

Ikärajaton ryhmä on suunnattu kaikille jotka ovat harrastaneet uimahyppyjä aiemmin, ovat käyneet uimahyppyjen alkeis/jatkoalkeiskurssin joko Kuopion uimaseurassa tai muualla. Ryhmään voi liittyä myös suorittamalla hyppykokeen joka suoritetaan haettaessa ryhmään mikäli alkeis/jatkoalkeiskurssi puuttuu.

Uimataito vaatimus ryhmään osallistumiseen on 50m sekä sukellus taito on pakollinen.


Syksy 2021

19.8. ->

Torstaisin klo 16.30 Kuiva, klo 17-18.30 allas
Sunnuntaisin klo 8.30 Kuiva, Klo 9.00-10.30 allas

Ei harjoituksia:
  • Syyslomalla 17.10., 21.10. ja 24.10.

Muista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.


Ilmoittautuminen tapahtuuilmoitussivun kautta.