Vaparin pienryhmävalmennuksen lähtötasovaatimuksena on n. 50 metrin uimataito vaparilla (kroolaamalla). Kurssilla syvennytään 2-4 hengen pienryhmässä kehittämään vapaauinnin tekniikkaa hyvän uintiasennon, hengitystekniikan ja uintitekniikan kautta. Tavoitteena on saavuttaa taloudellinen ja hyvä vaparin tekniikka. Pieni ryhmäkoko takaa yksilöllisen ohjauksen ja mahdollistaa harjoitteiden eriyttämisen tarvittaessa. Ryhmän toiveista riippuen kurssilla voidaan harjoitella myös volttikäännöstä.

Seuraava Vaparin pienryhmävalmennus järjestetään talvella 2021-2022.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vaparin pienryhmävalmennuksen kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 19.15.

Vaparin pienryhmävalmennuksen hinta on 180 euroa, uimaseuran jäsenille 170 euroa. Jäsenmaksun 30 € kaudelle elokuu 2021 - heinäkuu 2022 voi tarvittaessa maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com