Uimahyppyjen jatkokurssilla syvennetään uimahyppyjen perustaitoja. Lähtötasovaatimuksena on alkeiskurssin suoritus, tai lajin aikaisempi harrastaminen.

Kurssilla harjoitellaan erilaisia kerä- ja taittohyppyjä pääedellä veteen tulolla, sekä volttien alkeita. Kurssilla pääpainona on pääedellä veteen tulon harjoittelu erilaisten kaatojen ja harjoitteiden avulla. Kurssilla syvennetään myös taaksepäin lähteviä taittoja, sekä kierrehyppytaitoja. Kurssilla hypitään 1 m ja 3 m ponnahduslaudoilta ja kerroksista.

Kevät 2021:

• Sunnuntaisin 10.1.-16.5.2021 klo 9.30-11.30. (Päivitetty 12.1.) Hiihtolomalla 14.3., taitouintikilpailujen aikaan 21.3. sekä pääsiäisenä 4.4. ei kurssikertoja.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 90 minuutin uintiosuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet.

Aikuisten uimahyppykurssien jäsenhinta on 200 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

(ei tavoitettavissa maanantaisin ja sunnuntaisin)