Yli 15-vuotiaille tarkoitettu uimahyppyjen alkeiskurssi. Lähtötasovaatimuksena 25 m yhtäjaksoinen uinti syvässä altaassa, 2-5 m sukellus niin, ettei mikään kehonosa ole pinnassa sekä uskallus hypätä altaaseen niin, että pää menee pinnan alle.

Kurssilla opetellaan uimahyppyjen alkeita. Kurssilla hypätään pääsääntöisesti altaan reunalta, 1 metrin korkeudesta ja ponnahduslaudalta. Silloin tällöin hypätään 3 metrin kerroksesta ja ponnahduslaudalta.

Tavoitteena on, että kurssin lopuksi osataan taittokaato ja keräkaato. Eteneminen tapahtuu ryhmän taitotason mukaisesti.

Sunnuntaisin klo 10.30-11.00 kuiva, klo 11-12.30 allas.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 60 minuutin uintiosuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet.

Aikuisten uimahyppykurssien jäsenhinta on 200 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

Nina Riosa