Aikuisten Tekniikkatunneilla syvennytään 3-6 osallistujan pienryhmissä teeman mukaisen uintilajin tekniikkaan. Pienet ryhmäkoot takaavat mahdollisuuden henkilökohtaisempaan ohjaukseen ja palautteeseen. Lähtötasovaatimukset on lueteltu kunkin ryhmän kohdalla erikseen.


Aikataulut ja kokoontuminen

Kevät 2021:

Vaparin perusteet ti 16.2. klo 19-20

Tunnilla keskitytään vapaauinnin perusasioihin; hyvään uintiasentoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Tunti sopii sinulle, jos jaksat uida vaparia (kroolia) yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä.

Rintauinnin perusteet to 11.3. klo 19.30-20.30

Tunnilla keskitytään rintauinnin perusasioihin; hyvään uintiasentoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Tunti sopii kaikille uimataitoisille, jotka uskaltavat kastaa kasvonsa veteen.

Vartalonhallinta vedessä la 27.3. klo 15.00-16.00

Hyvä asennon- ja vartalonhallinta vedessä on uintitekniikan a ja o. Tunnilla ei keskitytä käsivetoihin tai potkuihin vaan tehdään monipuolisia vartalonhallintaharjoitteita. Tunti sopii kaikille uimataidosta riippumatta.


Kokoontuminen Tekniikkatunneilla kylmäaltaan edustalla tunnin alkamisaikana.


Hinnat ja ilmoittautuminen

Tekniikkatunnin hinta on 15 euroa / kerta. Lisäksi maksettavaksi tulee uimahallin sisäänpääsymaksu.

Ilmoittautumaan pääset ilmoittautumissivun kautta. Tekniikkatunnit maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).


Lisätietoa Tekniikkatunneista:

Ida Antikainen puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com