Aikuisten Tekniikkatunneilla syvennytään 3-6 osallistujan pienryhmissä teeman mukaiseen tekniikkaan. Pienet ryhmäkoot takaavat mahdollisuuden henkilökohtaisempaan ohjaukseen ja palautteeseen. Lähtötasovaatimukset on lueteltu kunkin ryhmän kohdalla erikseen.


Aikataulut ja kokoontuminen

Kevät 2021:

Pää edellä hyppääminen la 24.4. klo 14.00-15.00

Oletko aina halunnut oppia hyppäämään veteen pää edellä? Tunnilla aloitetaan pää edellä -hyppyjen harjoittelu aivan alkeista. Tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta.

Vaparin perusteet ke 28.4. klo 19.30-20.30

Tunnilla keskitytään vapaauinnin perusasioihin; hyvään uintiasentoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Tunti sopii sinulle, jos jaksat uida vaparia (kroolia) yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä.

Rintauinnin perusteet ma 3.5. klo 19.00-20.00

Tunnilla keskitytään rintauinnin perusasioihin; hyvään uintiasentoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Tunti sopii kaikille uimataitoisille, jotka uskaltavat kastaa kasvonsa veteen.

Vartalonhallinta vedessä la 15.5. klo 15.00-16.00

Hyvä asennon- ja vartalonhallinta vedessä on uintitekniikan a ja o. Tunnilla ei keskitytä käsivetoihin tai potkuihin vaan tehdään monipuolisia vartalonhallintaharjoitteita. Tunti sopii kaikille uimataidosta riippumatta.

Kokoontuminen Tekniikkatunneilla kylmäaltaan edustalla tunnin alkamisaikana.


Hinnat ja ilmoittautuminen

Tekniikkatunnin hinta on 15 euroa / kerta. Lisäksi maksettavaksi tulee uimahallin sisäänpääsymaksu.

Ilmoittautumaan pääset ilmoittautumissivun kautta. Tekniikkatunnit maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).


Lisätietoa Tekniikkatunneista:

Ida Antikainen puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com