Ennakkoilmoittautuminen syksyn 2021 uinti-, taitouinti- ja uimahyppykursseille alkaa ma 2.8. klo 18. Ennakkoilmoittautumiseen ovat oikeutettuja kevään ja kesän 2021 kurssilaiset, jotka saavat ennakkoilmoittautumiseen vaaditut linkit sähköpostitse heinäkuun loppuun mennessä. Kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa ti 3.8. klo 18.

Järjestämme Kuntolaakson uimahallissa monipuolista toimintaa myös aikuisille:

• Uintikursseja aina vasta-alkajista jo edistyneempiin uimareihin saakka
  • Tekniikkatunnit
  • Kuntoryhmä
  • Masters-ryhmä
  • Uimahyppykurssi
  • Taitouintikurssi
  • Höntsävesipallo

Pääset tutustumaan kurssivalikoimaamme sekä aikatauluihin valikon kautta.

English

You can attend to the adult activities also in English, please contact uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com for more information.

Liikunta- ja virikesetelit

Aikuisten toiminnan voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä, Edenred-virikeseteleillä tai ePassilla. Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, ota yhteyttä uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

Yksityisopetus ja tilauskurssit

Järjestämme myös yksityisopetusta ja tilauskursseja, joiden sisältö voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeenne mukaan.

Lisätietoja aikuisten toiminnasta:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com