Kurssi on tarkoitettu kaikille taitouinnista kiinnostuneille yli 15-vuotiaille, eikä ylä-ikärajaa ole! Lähtötasovaatimus on noin 200 m uimataito. Kurssi järjestetään hyppyaltaassa.

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme erilaisiin muodostelmiin, sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Taitouintiin kuuluu myös sukeltelut ja taitojen karttuessa pää alaspäin oleminen vedessä.

Kurssin kesto vähintään 15 kertaa. Harjoitukset hyppyaltaassa.

Tule kokeilemaan lajia maksutta! Voit sen jälkeen päättää haluatko jatkaa ryhmässä.

Kevät 2022

• Perjantaisin klo 18.30-19.30
  • 14.1.-13.5.
  • Poikkeukset: 11.3. hiihtoloma, 15.4. pääsiäinen

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Syksy 2021:

• Perjantaisin 20.8.-3.12.2021 klo 18.30-19.30. Ei kurssikertoja syyslomalla 22.10.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssille tarvitset mukaan:

• Uima-asu
  • Uimalasit
  • Uimalakki tai hiukset kiinni
  • Nenäklipsi on taitouinnin kursseilla pakollinen väline (klipsejä saa urheiluvälinekaupoista)

Aikuisten taitouintikurssin jäsenhinta on 205 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi)

Lisätietoja taitouintikursseista:

Veera Hakkarainen