Yli 15-vuotiaille tarkoitettu uimahyppyjen alkeiskurssi. Lähtötasovaatimuksena 25 m yhtäjaksoinen uinti syvässä altaassa, 2-5 m sukellus niin, ettei mikään kehonosa ole pinnassa sekä uskallus hypätä altaaseen niin, että pää menee pinnan alle.

Kurssilla opetellaan uimahyppyjen alkeita ja kehitellään hyppyjä oman uskalluksen ja kiinnostuksen mukaan. Kurssilla hypätään pääsääntöisesti altaan reunalta, 1 metrin korkeudesta ja ponnahduslaudalta. Silloin tällöin hypätään 3 metrin kerroksesta ja ponnahduslaudalta.

Eteneminen ja hyppyjen kehittäminen tapahtuu oman yksilöllisen taitotason mukaisesti.

Kurssille saa tulla kokeilemaan uimahyppyjä ympäri vuoden. Ensimmäinen treeni on ilmainen.

Sunnuntaisin klo 9.30-10.00 kuiva, klo 10-11.30 allas.

Kevät 2022: 9.1-15.5.2022

Ei harjoituksia:

Hiihtolomalla 6.3 ja 13.3.2022

Pääsiäis-sunnuntai: 17.4.2022

Vappuna 1.5.2022

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Kurssi koostuu 30 minuutin kuivaharjoittelusta ja 90 minuutin allas-osuudesta. Varaathan siis mukaan sisäliikuntavaatteet ja uima-asun + pyyhe.

Aikuisten uimahyppykurssien jäsenhinta on 210 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja uimahyppykursseista:

Nina Riosa