Jatkotekniikkakurssin lähtötasovaatimuksena on yleinen uimataito (200 metriä, josta 50 metriä selällään) sekä vapaa- ja selkäuinnin tekniikoiden hallinta (vähintään 50 metrin uintimatka molemmilla). Kurssilla hiotaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita ja opetellaan voltti- ja kylkikäännöksiä sekä lähtöhyppyjä. Kurssilla harjoitellaan myös perhosuinnin tekniikan perusteita. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet pidempiin yhtäjaksoisiin uintimatkoihin millä tahansa kilpauintitekniikalla.

Seuraava Jatkotekniikkakurssi järjestetään syksyllä 2021.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Jatkotekniikkakurssin kesto on 10 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 19.55.

Jatkotekniikkakurssin hinta on 145 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Jatkotekniikkakurssin jälkeen on mahdollista liittyä mukaan masterstoimintaan tai jos mastersryhmiin ei mahdu, pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa kaikille halukkaille.

Lisätietoja aikuisten kursseista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

(ei tavoitettavissa maanantaisin ja sunnuntaisin)