Vaparin alkeet -kurssin lähtötasovaatimuksena on noin 100 metrin uimataito. Vapaauinnin tekniikasta ei tarvitse olla aiempaa osaamista. Kurssi ei sovellu vedenpelkoisille. Kurssilla keskitytään opettelemaan hyvää uintiasentoa, uinnin hengitystekniikkaa sekä vapaauinnin perustekniikkaa. Tavoitteena on antaa valmiudet vapaauinnin uimiseen hyvällä ja taloudellisella tekniikalla.

Syksy 2021:

• Lauantaisin 14.8.-11.9.2021 klo 14.00-14.45.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vaparin alkeet -kurssin kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 13.45.

Vaparin alkeet -kurssin hinta on 85 euroa, uimaseuran jäsenille 80 euroa. Jäsenmaksun 30 € kaudelle elokuu 2021 - heinäkuu 2022 voi tarvittaessa maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com