Uimataitokurssin lähtötasovaatimuksena on auttava, noin 25 m uimataito. Uimataitokurssi ei sovellu vedenpelkoisille. Kurssilla harjoitellaan vartalonhallintaa ja hengittämistä vedessä, kelluntoja, liukuja ja sukelluksia sekä käydään läpi alkeisuintitekniikoita. Tavoitteena on luoda edellytykset varsinaiselle uintitekniikkaharjoittelulle sekä 200 metrin uimataidon saavuttamiselle.

Syksy 2021:

• Lauantaisin 14.8.-11.9.2021 klo 13.15-14.00.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Uimataitokurssin kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 13.00.

Uimataitokurssin hinta on 85 euroa, uimaseuran jäsenille 80 euroa. Jäsenmaksun 30 € kaudelle elokuu 2021 - heinäkuu 2022 voi tarvittaessa maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com