Kesällä (uinti)kuntoon -pienryhmä on sinulle, jos haluat maistaa millaista uintiharjoittelu voi olla, kun tavoitteena on lisätä matkaa sekä tehoa omaan uimiseen. Tavoitteena on saavuttaa parempi uintikunto ja antaa käsitys siitä miten voi harjoitella uintia kunnon kehittämisen puolesta tavoittellisesti. Lähtötasona on 200 metrin uimataito. Pienryhmä mahdollistaa sen, että jokainen voi edetä oman tason mukaan. Valmistaudu siis hengästymään ja tervetuloa mukaan! Kaikki tunnit pidetään Lippumäen uimahallissa.

Kesä 2021 vko 27-29:

• Maanantaisin ja keskiviikkoisin 5.7., 7.7., 12.7., 14.7., 19.7. ja 21.7. kello 12-12.45

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vaparin pienryhmän kesto on 6 kertaa. Osallistujia pienryhmään otamme vähintään 3 ja enintään 5.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen Lippumäen uimahallin aulassa klo 11.50.

Kuuden kerran pienryhmien hinta on 130 euroa, uimaseuran jäsenille 120 euroa. Ennakkovaraajan etu 10.5. mennessä tehdyistä varauksista -5 e.

Osallistumismaksu suoritetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.

Lisätietoa kesän pienryhmistä:
Kirsi Salmela
044 241 4590 (myös WhatsApp)
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.