Intensiiviviikonlopuilla ja tekniikkatunneilla syvennytään 3-6 osallistujan pienryhmissä teeman mukaiseen tekniikkaan. Pienet ryhmäkoot takaavat mahdollisuuden henkilökohtaisempaan ohjaukseen ja palautteeseen. Intensiiviviikonloput ovat pidempikestoisia kuin tekniikkatunnit, mikä antaa mahdollisuuden syventyä tekniikkaan paremmin. Lähtötasovaatimukset on lueteltu kunkin ryhmän kohdalla erikseen. Kaikki tunnit pidetään Lippumäen uimahallissa.

Aikataulut ja kokoontuminen

Kesä 2021 vko 27-29:

Intensiiviviikonloput

Vapaauinti kello 15-15.50 lauantaina 10.7. ja sunnuntaina 11.7.

Viikonloppuna keskitytään vapaauinnin kulmakiviin; hyvään uintiasentoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Lisäksi voimme perehtyä ryhmän toiveiden mukaan myös vapaauinnin volttikäännökseen. Lyhytkurssi sopii sinulle, jos jaksat uida vaparia (kroolia) yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä.

Selkäuinti kello 16-16.50 lauantaina 10.7. ja sunnuntaina 11.7

Viikonloppuna keskitytään selkäuinnin perusteisiin; hyvään uintiasentoon, vartalon kiertoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Lisäksi voimme ryhmän toiveiden mukaan harjoitella myös selkäuinnin käännöstä. Lyhytkurssi sopii sinulle, jos jaksat uida selkäuintia yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä.

Perhosuinti kello 15-15.50 lauantaina 17.7. ja sunnuntaina 18.7.

Viikonloppuna keskitytään perhosuinnin perusteisiin; potkuun, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Lyhytkurssi sopii sinulle, jos jaksat uida yhtäjaksoisesti millä tahansa tyylillä 100 metriä.

Rintauinti kello 16-16.50 lauantaina 17.7. ja sunnuntaina 18.7.

Viikonloppuna keskitytään rintauinnin perusteisiin; potkuun, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Lyhytkurssi sopii sinulle, jos jaksat uida rintauintia yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä.


Tekniikkatunnit

Vapaauinnin alkeet kello 11-11.45 perjantaina 9.7.
Tunnilla keskitytään vapaauinnin perusasioihin; hyvään uintiasentoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Tunti sopii sinulle, jos jaksat uida vaparia (kroolia) yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä.

Vapaauinnin hengitys ja käsiveto kello 11-11.45 perjantaina 16.7.
Tunnilla paneudutaan erityisesti vapaauinnin hengitykseen ja käsivetoon. Tunti sopii sinulle, jos jaksat uida vaparia (kroolia) yhtäjaksoisesti vähintään 25 metriä.

Rintauinnin alkeet kello 11-11.45 perjantaina 23.7.
Tunnilla keskitytään rintauinnin perusasioihin; hyvään uintiasentoon, hengitystekniikkaan ja uintirytmiin. Tunti sopii kaikille uimataitoisille, jotka uskaltavat kastaa kasvonsa veteen.


Hinnat ja ilmoittautuminen

Intensiiviviikonlopun hinta on 30 euroa / aihe. Tekniikkatunnin hinta on 15 euroa / kerta. Lisäksi maksettavaksi tulee uimahallin sisäänpääsymaksu.

Ilmoittautumaan pääset ilmoittautumissivun kautta. Tekniikkatunnit maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).


Lisätietoa kesän tekniikkatunneista ja intensiiviviikonlopuista:
Kirsi Salmela
044 241 4590 (myös WhatsApp)
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.